Antroji pirmokų projekto „Epochų ratu“ diena

Atėjo antroji projekto ,,Epochų ratu“ diena. Vyksta daug veiksmo: ginčų , nesutarimų, nes šiandien – paskutinė diena baigti darbus. Apžvelkime, kaip sekasi pirmokams ruoštis rytojaus pristatymams.

1A klasės mokiniai jaučiasi sutrikę, nes gavo daugybę pastabų iš konsultuojančiųjų mokytojų. Grupė, daranti plakatą, bando išgauti tekstūrą medžio žievėje, tačiau sekasi sunkiai. Grupė, daranti kostiumą, tobulina savo kūrinį smulkiomis detalėmis, nes jau sukūrė kostiumo viršutinę dalį, sijoną ir kepurėlę. Taip pat ši grupė labai motyvuota, nes jų darbas buvo pagirtas vieno iš konsultuojančių mokytojų. Kitos grupės mato savo darbo progresą ir tikisi šiandien darbus baigti anksčiau nei vakar.

1B mokiniai taip pat jaučiasi sunerimę, nes rytoj teks kalbėti prieš visus devintokus. Klasėje vyrauja chaosas, ne visi susitvarko su savais darbais. Grupė, daranti plakatą, yra motyvuota ir visiškai nesijaudina, nes pagaliau surado tinkamą legendą ir didžiąją dalį jos jau iliustravo. Apie Antaną Smetoną filmuką kuriantys mokiniai turi dar daug darbo, tačiau jie stipriai motyvuoti dėl pažadėtų pažymių už šį darbą. Kiti mokiniai mato savo darbų progresą, tačiau abejoja, ar spės viską atlikti.

            1C šiandien sekasi geriau, viskas eina sklandžiai, padaryta didžioji darbo dalis. Šokio grupė turėjo konsultaciją, kuri labai padėjo galutinai paruošti ir išmokti šokį. Kostiumą darančiai grupei sekasi geriau, nes dirbo  namuose bei šiandien darbą pradėjo anksčiau. Jau įgyvendinta padaryta liemenė, sijonas ir skraistė. Tačiau visas grupes ima nerimas, nes šiandien yra paskutinė diena baigti darbą.

1D klasės šokio grupė įtemptai mokosi porų šokį. Komiksų grupė baigė visus eskizus, tad juos liko perkelti ant pagrindinio lapo. Knygos puslapių grupei liko parašyti tekstą ir baigti marginti puslapius. Plakatą daranti grupė turi viską perkelti ant naujo lapo, nes nepavyko tinkamai užrašyti teksto. Daug kas nerimauja, bijo, kad nespės.

1E klasė dirba sparčiau nei visada. Mokiniai gavo pastabų iš konsultuojančiųjų mokytojų, tad visi užsiėmę darbų tobulinimu. Mokinių grupė, daranti pateiktis, gavo komentarų iš mokytojos, skundžiasi itin aukštais standartais. Pasirodo, komiksą kurianti grupė darbą pradėjo daryti neteisingai ir šiandien komiksą pradeda piešti nuo pradžių… Plakatus darančiai mokinių grupei sekasi puikiai, nes liko tik surašyti tekstą.

Visi daug dirba ir stengiasi, nes rytoj – lemtingoji pristatymų diena!

Komentarai uždrausti.

Sistema: WordPress | Tema: Baskerville 2 | Sukūrė: Anders Noren

Aukštyn ↑