Paskutinė pirmokų projekto „Epochų ratu“ diena

 Šiandien yra paskutinė projekto ,,Epochų ratu“ diena. Visi pristatys savo atliktus darbus ir gaus įvertinimus. Salėje daug šurmulio, visi nerimauja, laukdami savo klasės eilės.

            Pirmieji savo darbus pristatė 1B. Viską pristatė šauniai, tačiau jaudulys pakišo koją. Labiausiai pavykęs aukštaitiško žaidimo pristatymas. Pristatyta tikrai įdomiai,  žaidimas buvo net vizualiai pavaizduotas filmuke. Taip pat ši klasė pasižymėjo šmaikščiu šūkiu!

            1E pasižymėjo sklandžiu bei labai informatyviu temos pristatymu.Taip pat šios klasės knygų puslapiai sužavėjo labai kruopščiais tautinių juostų piešiniais.

            Toliau savo klasės darbus demonstravo 1D. Pagaminti žuvies kukuliai išties patraukė ne vieno žiūrovo akį. Ši klasė labiausiai pasižymėjo savo filmuku apie Ieva Simonaitytę. Filmukas prajuokino net pačius rimčiausius žiūrovus!

            1C sužavėjo savo plakatu – jame atsispindėjo problema apie masiškai kertamus miškus Suvalkijoje. Taip pat nustebino jų tautiškas kostiumas. Kostiumas išsiskyrė gausybe smulkių detalių, kurios sudarė įspūdingą vaizdą.

            1A klasės mokiniai pristatymą pradėjo su trenksmu. Pristatymą tvirtu balsu vedė Kornelija, kuri pasižymejo pasitikejimu savimi ir pasiruošta informacija. Mokinių daina skambėjo visame Užupyje!

            Projektą linksma gaidele baigė VUG mokytojų paruoštas vaizdo įrašas. Filmuke mokytojai pristatė etnografinių regionų tarmes palinkėjimų formatu.

            Galiausiai, galime teigti, kad pristatymai buvo puikūs ir renginys tikrai vertas dėmesio! Kiekvienas pristatymas buvo savotiškas, įdomus, todėl negalime išskirti geriausio. Visi mokiniai džiaugiasi pasibaigusiu darbu ir nekantriai skuba į savaitgalį.

Kamilė K. ir Lėja U., 1D klasė

Komentarai uždrausti.

Sistema: WordPress | Tema: Baskerville 2 | Sukūrė: Anders Noren

Aukštyn ↑